A Resident Evil 2 két módban is futtatható lesz konzolokon

A Resident Evil 2 Xbox One X és PS4 Pro konzolon két féle futtatási lehetőséget kínál majd a teljesítményt és a vizualitást illetően.

Az E3 alatt a Gaming Bolt megkérdezte a Resident Evil 2 fejlesztőit, hogy milyen lehetőségeik lesznek majd az Xbox One X és PlayStation 4 Pro tulajoknak, hogy testreszabják a játékukat – az ugyanis már egy eléggé bevett és ismert dolog, hogy az újabb konzolokon rendre lehet választani a játékokban különböző módok közül (pl. jobb felbontás alacsonyabb FPS mellett, vagy fordítva).

A brand manager Mike Lunn szerint a Resident Evil 2-ben is lesz két ilyen választható mód. Az elsővel a vizualitást célozzák meg, így 4K felbontásban fog futni a játék 30 FPS mellett. Az nem egyértelmű viszont a cikkből, hogy natív 4K-ról van-e szó. A másik megoldás a reszponzívabb irányítást és folyamatosabb játékmenetet célozza meg, így 60FPS-sel jászhatunk majd. A felbontás egyelőre még nem ismert, de 1080p elég valószínűnek tűnik a korábban megjelent játékok fényében.

A standard konzolok felbontása és framerate-je még nem dőlt el. A Resident Evil 2 jövő évben jelenik meg január 25-én PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu