„Jobban halad a vártnál” a Final Fantasy VII Remake fejlesztése

Tetsuya Nomura szerint bár nem láttuk az E3-on a Final Fantasy VII remake-jét (be is számoltunk róla, miért), a fejlesztés azért jól halad…

A Gematsun olvasható a legújabb Famitsu magazinból átemelt idézetek Nomurától, aki ugye a Kingdom Hearts III mellett az epizodikus hetes végső fantázián is dolgozik. Az első idézeten kapásból röhögtünk is egyet: „Megpróbáljuk kitalálni, mikor közöljük a következő híreket.”

A többi azért már biztatóbb: „A produkció, gyártás jól halad.”, „A forgatókönyv az Avalanche tagjaira is rá fog térni.”, „[A fejlesztés] a vártnál jobban halad, szóval békével várjátok a következő híreket.” Ez azért máris jobb színben tünteti fel a Square Enixet.

„Az irányról már jóformán akkor döntöttünk, mielőtt a belsős fejlesztésre váltottunk volna, és a gyártás jól halad.”, illetve „Miközben az eredeti atmoszférája megőrzésre kerül, a forgatókönyv mélyebben elmerül a karakterekben, így az Avalanche tagjaiban is.”, olvasható egy frissítéssel két kibővített idézet még.

Nekünk az a sanda gyanúnk, hogy a Square Enix egy Final Fantasy Versus XIII-at fog húzni, és végül next-gen cím lesz a Final Fantasy VII Remake-ből. Elvégre 2018-ban kizárt, hogy kiadják az első epizódot. Mire elkészül az egész, kinn lesz a következő Sony és Microsoft konzol is…

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu