Devil May Cry 5: többnyire készen van már

Bár olyan sokat még nem tudunk a Capcom játékáról, a nyár folyamán többet is közölni fognak róla.

A legújabb Famitsu magazinban megerősítésre került, hogy a Devil May Cry 5 75%-ban kész, és kitért a lap pár gondolat során a történetre is, így azt is megtudhattuk, hogy a főgonosz az eddigi legerősebb lesz, akivel Nero és Dante valaha megküzdött, és valami rejtélyes dolog történik a démonok világában is. Nero szeretne visszaszerezni valamit, amit elveszített (nem tudni, mit – ez lehet a démoni karja, vagy akár Kyrie is), és az is biztos már, hogy a nyár során további részleteket fognak felfedni a Devil May Cry 5-ről.

A legújabb Capcom TV epizódban a játék rendezője, Hideaki Itsuno, illetve a két producer, Michiteru Okabe és Matthew Walker megerősítette azt is, hogy egy játszható demóval is készülnek – itt valószínűleg a Devil May Cry 5 Gamescomos játszható változatára gondolhattak, nem pedig egy, a PlayStation Store-ról letölthető demóra.

A Devil May Cry 5 legkésőbb 2019 március végén megjelenik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu