PC-re is jönne a Red Dead Redemption 2?

Egy LinkedIn profil lebuktatta a Rockstart és a Take-Two-t…

A Red Dead Redemption első része hiába volt sikeres PlayStation 3-on és Xbox 360-on, egyszerűen nem akart feltűnni PC-n, holott lenne benne most is potenciál – elvégre a SEGA két, hasonló időszakban kiadott játékát, a Vanquisht és a Bayonettát tavaly sikerrel átültette PC-re. Most viszont egy Redditor felfedezte az egyik Rockstar-alkalmazott oldalán, hogy a Red Dead Redemption 2-t nem csak PlayStation 4-re és Xbox One-ra írta ki, hanem PC-re is. Arra pedig sem a fejlesztő, sem a kiadó nem jelentette be.

Lehet, hogy csak trükköznek velünk, de az is lehet, hogy a kiadó most bepróbálkozik a PC-vel, és csak később fogják kiadni a platformra, ahogy ezt tették a Grand Theft Auto V-tel is (és ott kárpótolta a Rockstar a halasztást a részletes grafikai beállításokkal és a „filmkészítővel”…).

Nos, ez egy egészen örvendetes dolog, ha megvalósul – a Red Dead Redemption 2 október 26-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra. PC-re, ha tényleg kijön, mi 2019 tavaszát saccolnánk.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu