Megjelenési dátumot kapott a Life is Strange 2 első epizódja! [VIDEO]

Sejthető volt, hogy a The Awesome Adventures of Captain Spirit egy ízelítőként szolgál a teljes játék előtt…

Ugye az E3-on került bejelentésre, hogy június 26-án ingyen megjelenik az imént említett játék, ami „az első lépés” lesz a Life is Strange 2 felé. Ennek neki is fogunk esni, és ezt már annak tudatában tesszük, hogy a Dontnod a Tumblren közölte, hogy mikor fog elstartolni az öt epizódosra tervezett Life is Strange 2.

Sajnos ezúttal eléggé szűkszavúak voltak, de már biztos: az első fejezet szeptember 27-én fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re a Square Enix kiadásában, és hozzátették, hogy további információkat augusztusban fognak közölni, ami értelemszerűen a Gamescomot takarja.

Nehéz lesz a Dontnodnak megcsinálnia, hogy a Life is Strange 2 felnőjön az első részhez (és a Before the Storm miniszériának ez nem is sikerült… igaz, azt a Deck Nine készítette). Mi azért bízunk a fejlesztőkben.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu