Egy apuka észrevette, hogy a fia elvert negyedmillió forintot a Fortnite-ra

Egy angol férfi azt vette észre, hogy egyszer csak közel 700£-tal (kb. 250.000 forinttal) kevesebb lett a bankszámláján.

A Fortnite óriási népszerűségnek örvend manapság, különösen a fiatalok körében, a Twitch-en pedig a legnézettebb játék jelenleg. Egy angol származású 12 éves fiú, Tyler mindösszesen 3 nap alatt 81 mikrotranzakciót hajtott végre és elvert közel 700£-ot, azaz hozzávetőlegesen negyedmillió forintnak megfelelő összeget a játékra – ami egyébként rengeteg pénz, főleg annak tudatában, hogy alapvetően egy ingyenes játékról van szó.

A 37 éves Steven Harrison (apa) annyit nyilatkozott, hogy szeretné felhívni a történtekre a többi szülő figyelmét és szeretné, ha ők óvatosabbak lennének – a bank ugyanis nem tud semmit tenni az ügyben, így a pénznek is annyi lényegében.

Egyébként Steven messze nem az egyetlen szülő, akinek ilyen problémával kellett szembenéznie- egy anyuka a This Morning című műsorban beszélt arról, hogy a Fortnite mennyire megváltoztatta a 10 éves fia viselkedését.

Forrás: LadBible

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu