Az Agony nem fog kapni vágatlan kiadást

A játék mögött álló Madmind Studio pénzügyi problémákba futott.

Az Agony a nevéhez híven tényleges kínszenvedés volt, nem hiába olyan rosszak a felhasználói vélemények és a hivatalos kritikák. Ezek természetesen meglátszottak az eladásokon is, vélhetően ez az oka, hogy a játék unrated (vágatlan) változata mégse fog megjelenni.

A hivatalos indoklás egyébként a következő: „Technikai és jogi okok miatt a Madmind kénytelen az Agony Unrated fejlesztését megszakítani. A csapat egy része (ettől függetlenül) folytatni fogja a munkát az Agony Steam-es és konzolos változatain, további javításokat kihozva. A PlayStation 4-es, Xbox One-os és PC-s változat mind kap egy újabb javítást ezen a héten. Számos fix mellett egy teljesen újrahangolt világítási rendszert fog berakni a játékba.”

Az Agony-t egyébként folyamatosan bombázzák a negatív kritikákkal Steam-en, a játékosok a pénzük visszaadását követelik – az említett patch úgy látszik, nem igazán tudta csillapítani a kedélyeket – sokan már a stúdió bezárását akarják.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu