Fallout 76: üdv Nyugat-Virginiában [VIDEO]

Játékmenet-videóval támad az új Fallout.

Bár az állandó internetkapcsolatot igénylő Fallout 76 multiplayerre gyúr, lehetősége lesz a játékosnak arra, hogy láthatatlan legyen, így kimaradjon az eseményekből, amik többnyire a poszt-apokaliptikus világépítésre (illetve a körforgás miatt a nukleáris töltetek megtalálására és kilövésére) fognak koncentrálni.

Egy kicsit csalafinta a Bethesda megnevezése, ugyanis bár három percnél is hosszabb videót kaptunk tőlük, amit ténylegesen jétékmenetnek lehetne nevezni – valahogy ezen az AAA játékok esetében ritkán tudunk meglepődni, holott a megjelenés annyira nincsen messze…

A Fallout 76 november 14-én fog ugyanis megjelenni PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n, és ahogy korábban írtuk már, a videó is megerősíti, hogy akik előrendelik a játékot (ezt az Amazonon vissza lehet vonni a kód megszerzése után is!), a megjelenés előtt egy béta formájában kipróbálhatja a játékot.

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu