Kapásból triplázni fog a Call of Duty: WWII következő Nazi Zombies frissítése! [VIDEO]

A Sledgehammer játékának Nazi Zombies módja egy szinttel feljebb kapcsol a következő bővülésével.

Eddig ugye az volt a megszokott, hogy a zombimód mindig egy új pályával frissül a DLC-k megérkezésekor. Nos, ezt most elfelejthetjük: a The Tortured Path lendületből három pályával jön be. A cél mindig az, hogy tíz kört túléljünk a meghatározott feladatok teljesítése során, és mehetünk a következő helyszínre: először egy spanyol városban kezdünk, ahonnan egy teherhajóra jutunk, és onnan a Barbarossa rituáléján kötünk ki. Komoly változásnak tűnik a Nazi Zombies új frissítése az eddigiekhez képest.

A The Tortured Path amúgy a következő Call of Duty: WWII következő DLC-jének, a United Frontnak a része. Ez még tartalmaz három multis pályát (Market Garden, Monte Cassino és Sztálingrád), és a dél-tunéziai Operation Supercharge küldetés is így kerül be.

A United Front DLC a mai napon jelent meg PlayStation 4-en. A PC-sek és Xbox One-osok július végén fogják megkapni a Sony-Activision Blizzard megállapodás következtében.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu