Nem kerül nyugaton a boltokba az Omega Labyrinth Z!

Miután az Egyesült Királyságban, Németországban, Írországban, Ausztráliában és Új-Zélandon a „melles” játék kitiltásra került, a játék kiadója visszavonta a nyugati megjelenést.

Korábban már írtunk erről a játékról, úgyhogy csak annyit írunk, mi a probléma: a szexualitás, illetve az, hogy a nagyobb keblek jobb statokat jelentenek az Omega Labyrinth Z-ben, ami PlayStation 4-re és PlayStation Vitára a Sony kérésére nem fog a nyugaton megjelenni. (Japánban már tavaly megjelent…)

„A PQube arra törekszik, hogy a japán tartalmakat az eredetihez képest a lehető leghűebb formában jelentesse meg a rajongóknak. Az Omega Labyrinth Z esetében a PQube az összes korhatárbesoroló szervezettel együttműködött az érintett területeken, de tiszteletben tartja a platformtulajdonos kérését, és emiatt visszavonja a PlayStation 4-es és PlayStation Vitás megjelenést Észak-Amerikában és Európában,” írja a kiadó, a PQube közleménye.

A Sony Interactive Entertainment tehát elgáncsolta a konzolos megjelenést, holott M, azaz Mature, felnőtt besorolással megjelenhetett volna az Omega Labyrinth Z, ám a Sony európai és amerikai ágazata elállt ettől. A PC-s megjelenés viszont még nincs kizárva: a kiadó szerint ehhez kb. 100 ezer euró kellene, ami nem egy könnyű döntés, viszont jelenleg nincsen tervbe véve a PC port. (És a brit kiadó már pénzt költött a lokalizációra, ami most ugye így kárba veszett a PS4/Vita pároson…)

Az Omega Labyrinth Z tehát jelenleg esélyes, hogy csak PC-n fog megjelenni egy még ismeretlen időpontban; a PlayStation 4/PlayStation Vita változatoknak konyec…

Forrás: Gematsu, Dualshockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu