Menu

Blacksad: Under the Skin: az első képek a képregényből-kalandjáték adaptációból

Már egy éve, hogy bejelentésre került a játék, de most már végre képeken is megvizsgálhatjuk a Pendulo Studios és YS Interactive alkotását.

Blacksad? Ez egy képregény, amit Juan Diaz Canales és Juanjo Guarnido alkotott, és a sorozatot a Dargaud publikálja. Egy nyomozós kalandjátékra számíthatunk, amiben a főhős, John Blacksad (aki amúgy egy cinikus, antropomorf macska…) először lesz látható három dimenzióban. Valahogy a Microids kiadónak ilyesmiben van már tapasztalata, ugyanis ez a jellemzés akár rá is illeszhető az Agatha Christie’s The ABC Murdersre, ami hasonló műfajú (bár eltérő stílusú…) volt.

A helyszín az 1950-es évekbeli New York, és a nyomozás ott kezdődik, hogy egy boxklub tulajdonosát, Joe Dunnt, felakasztotta valaki, és ezzel egy időben Robert Yale, az ő kitanított reménysége is eltűnt. Joe lánya, Sonia átveszi a helyét, és Blacksad segítségét kéri a rejtély felgöngyölítése érdekében, hátha így a boxklub nem kerül csődbe Robert hiánya miatt.

A Blacksad: Under the Skin 2019-ben érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre, Macre és PC-re. Ha a fejlesztők képesek lesznek a képregény elképesztő részletességét és stílusát átültetni a játékba, nagyot kaszálhatnak…

Forrás: Gematsu

Blacksad Under the Skin 2018 06 26 18 001

Blacksad Under the Skin 2018 06 26 18 002

Blacksad Under the Skin 2018 06 26 18 003

Blacksad Under the Skin 2018 06 26 18 005

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu