Blacksad: Under the Skin: az első képek a képregényből-kalandjáték adaptációból

Már egy éve, hogy bejelentésre került a játék, de most már végre képeken is megvizsgálhatjuk a Pendulo Studios és YS Interactive alkotását.

Blacksad? Ez egy képregény, amit Juan Diaz Canales és Juanjo Guarnido alkotott, és a sorozatot a Dargaud publikálja. Egy nyomozós kalandjátékra számíthatunk, amiben a főhős, John Blacksad (aki amúgy egy cinikus, antropomorf macska…) először lesz látható három dimenzióban. Valahogy a Microids kiadónak ilyesmiben van már tapasztalata, ugyanis ez a jellemzés akár rá is illeszhető az Agatha Christie’s The ABC Murdersre, ami hasonló műfajú (bár eltérő stílusú…) volt.

A helyszín az 1950-es évekbeli New York, és a nyomozás ott kezdődik, hogy egy boxklub tulajdonosát, Joe Dunnt, felakasztotta valaki, és ezzel egy időben Robert Yale, az ő kitanított reménysége is eltűnt. Joe lánya, Sonia átveszi a helyét, és Blacksad segítségét kéri a rejtély felgöngyölítése érdekében, hátha így a boxklub nem kerül csődbe Robert hiánya miatt.

A Blacksad: Under the Skin 2019-ben érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre, Macre és PC-re. Ha a fejlesztők képesek lesznek a képregény elképesztő részletességét és stílusát átültetni a játékba, nagyot kaszálhatnak…

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu