A saját vállát veregeti a Sony Worldwide Studios európai főnöke

Studios európai fejese úgy véli, hogy a Sony-nak van a legjobb és legszélesebb játékkínálata a piacon.

A GameReactor még az E3-on interjúvolta meg Denny-t, aki szerint a PlayLink és a PlayStation VR is szerepet játszik a már-már túlzásba eső kijelentésében: „Ha megnézed a már megjelent és a még fejlesztés alatt álló címeinket, őszintén úgy vélem, hogy nekünk van az eddigi legjobb és legszélesebb játékkínálatunk valaha. Az összes játékosunknak igyekszünk valamit kínálni. Természetesen a fő AAA címek mindig ott lesznek, de az olyan dolgok, mint a PlayLink is fontos nekünk, hiszen így egy nagyobb piachoz igazán szólhatunk, mert így a családunk és barátaink is játszhatnak. A VR-ban is érdekeltek vagyunk. Fontos, hogy ha tudunk, akkor a közösségünknek az összes élményt átadhassuk. Olyan sok remek játék jön még jövőre is. Úgy vélem, hogy például a VR-ral még mindig sokat tanulunk, és új PlayLink-címeket is bemutatunk.”

És tényleg: az E3-as előadásukon a Sony kapásból hét PlayLink játékot bejelentett (WordHunters, UNO, Melbits World, Ticket To Ride, Knowledge is Power: Decades, Chimparty, Just Deal With It). PlayStation VR-es címekből is volt pár bejelentés (Beat Saber, Tetris Effect, Firewall: Zero Hour, vagy például a FromSoftware-től a Déraciné).

Hogy joggal teszi-e Denny a vállveregetést, azt nem a mi reszortunk eldönteni…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu