Chris Zimmerman beszél a Ghost of Tsushima nyitott világáról

Eléggé nyilvánvaló, hogy a Ghost of Tsushima E3 2018-as bemutatója nagyon impresszívre és erősre sikeredett. Most megtudtunk némi információt a Sony új exkluzív címéről.

Chris Zimmerman (a játék társrendezője) adott interjút a GamingBolt-nak, amelyben főleg arról esett szó, hogy milyen jellegű nyitott világot képzelnek el a fejlesztők a játék számára. Zimmerman először elmondta, hogy nem az a cél, hogy megalkossák a leghatalmasabb open-world címet. A stúdió (Sucker Punch) sokkal inkább arra fókuszál, hogy a Ghost of Tsushima világa minél mélyebb, gazdagabb legyen. Zimmerman később hozzátette:

„Mire a Tsushima Sziget egyik végétől elsétálsz a másikig, azt fogod érezni, hogy egy epikus utazáson vettél részt.”

A Ghost of Tsushima egyelőre még nem kapott megjelenési dátumot, így van rá esély, hogy cross-gen címként fog megjelenni, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

Forrás: JeuxVideo

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu