A Crackdown 3-tól való távozásáról beszél a franchise megalkotója

David Jones, aki a Crackdown mellett az APB-ben és az első két Grand Theft Autoban is közreműködött, végre megszólalt a témában.

Jones a GamesIndustrynak egy kicsit lebecsülte az ő és az általa alapított (és azóta tán meg is szűnt) Reagent Games szerepét a Crackdown 3-ban, amit már a Sumo Digital (LittleBigPlanet 3) fejleszt:

„Nem sok mindenről lehetett beszélni… szerintem nincs titkolózás. A Reagent egy kis csapat volt, ami azért jött össze, hogy a Crackdown-t kisegítse, főleg a kezdetekben. A Cloudgine a technológiával segített, én meg azért voltam ott, mert segítettem a Crackdown 3-nak egy irányvonalat találni. A projekttől való távozás kemény volt, de ezzel egy időben jó döntés is. Egy ideális világban gyorsabban befejezésre kerülhetett volna, és a [fejlesztés] végéig ott lehettem volna, de őszintén, visszanézve azokra a franchise-okra, amiken dolgoztam, remekül teljesítettek nélkülem is, amíg a jó alapok megvoltak nekik!”

Szóval Jones nem úgy tűnik, mintha nagy szerepet kapott volna a játék fejlesztésében. Mivel a Crackdown 3 jó ideje fejlesztés alatt áll, és 2019 elején végre megjelenik Xbox One-ra és Windows 10-re, érdekes lesz látni, hogy vajon a rajtnál felborul-e az egész, vagy végül mégis sikert arat-e…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu