Menu

Jade Raymond: sokat fognak használni Amy Hennig „hagyatékából”!

Raymond, aki korábban a Ubisoftnál az Assassin’s Creed létrehozásában volt kulcsszerepű, most már az Electronic Arts szárnyai alatt vezeti a Motive névre hallgató stúdióját. Szerinte sok dolgot fognak átvenni az Amy Hennig-vezette, és azóta törölt Star Wars-projektből.

Raymond már a kezdetek óta jelen volt a korábban a Project Ragtag kódnévre hallgató, egyjátékos fókuszú Star Wars játék fejlesztésében, így remek rálátása van a dolgokra – a GameInformernek az E3-on elmondta, hogy lesz, amit az EA Vancouver fel fog használni a „Hennig-hagyatékból” (ne feledjük, az Uncharted egyik fontos alkotója már fél éve nincs az Electronic Artsnál!):

„Három terabyte-nyi Star Wars artworkünk van, ami eléggé őrült – sok remek munka van közöttük! Amikor bejelentettük, hogy átküldjük a játékot [az EA Vancouvernek], az volt az ötlet, hogy a játékos tevékenységeire kezdünk koncentrálni, de úgy, hogy sok remek dolgot megőrzünk [a váltás után]. Egy halom asset és igazán menő karaktert alkottak, és az a célunk, hogy biztosan mindent felhasználjunk!”

Ez a komment azért ellent mond annak, amit Hennig állított (szerinte sok minden megváltoztattak a Project Ragtagben), de valószínűleg ő a játékmenetre gondolt itt. Amúgy Raymond azt is elárulta, hogy a játék már alapból közösen fejlesztették az EA Vancouverrel, ami magához hozott néhány olyan fejlesztőt is, akik korábban nyílt világú játékokon (pl. Prototype, Sleeping Dogs) dolgoztak: „A Ragtag már közös fejlesztés volt a vancouver-i csapattal. A fő csapat nagyon erős: vannak olyanok, akik a Skate-en, az SSX-en és pár Need For Speeden dolgoztak a múltban az EA Black Boxnál, és olyanok is, akik a Sleeping Dogson, vagy a Prototype-on – új IP-ken, amik valamelyest nyílt világúak voltak – szóval egyfajta keverék van az eredeti csapattal és az általunk alkalmazottakkal.”

Már csak az a kérdés, hogy ez a játék is next-gen lesz-e? Elvégre 2019 őszére a Respawn fog kiadni egy Star Wars-játékot (és azt is eléggé gyengén jelentette be a stúdió főnöke…), és 2020 már a next-gen rajtja lehet…

Forrás: WCCFTech

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu