Sony: Csak mi tudunk mindhárom fő régióban AAA játékot csinálni!

Shawn Layden, a Sony Interactive Entertainment amerikai ágazatának főnöke (illetve a Sony Worldwide Studios elnöke) bár bátor kijelentést tett, nem ostobaság, amit mond…

A VentureBeaten olvasható, hogy szerinte mi teszi a Sony Worldwide Studios PlayStation 4-exkluzívjait különlegessé. „Szerintem több ok is van emögött. Nem biztos, hogy tudod, de ugyanaz a stúdiófelépítés, ami a Gran Turismoval jelentkezik, elhozza a The Last of Ust, a Horizon: Zero Dawnt, a Detroit: Become Humant, és hamarosan a Spider-Mant is.

Világszerte tizenhárom stúdiónk van, és az egyik tényező, ami a mi struktúránkat egyedivé teszi (és ezt a kijelentést próbálja meg bárki megcáfolni), az nem más, hogy csak mi vagyunk képesek három régióban (Észak-Amerika, Európa, Japán) AAA tartalmakat készíteni. Ez egyfajta erőt ad nekünk. Természetesen ez egy szélesebb nézőpont a világ játékpiacairól és játékosairól, ami hasznos az összes stúdiónknak. 2500-3000 emberünk van, és sok külsős partnerünk van, akivel együttműködünk, legyen az az Insomniac (újfent a Spider-Mant említem), a Quantic Dream vagy a Supermassive. Nagyon széles felépítésünk van,” mondta Layden.

És tényleg – a Sony Interactive Entertainment Santa Monicától, egy belsős csapattól a God of War nagyot ütött, de a „second-party” (Sony-hoz közeli, de nem hozzájuk tartozó) Quantic Dream Detroit: Become Humanje sem volt gyenge eresztés, és a szeptember 7-én érkező Spider-Man a szintén second-party Insomniac Gamestől is ígéretesnek tűnik.

Van ellenvetés?

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu