Ráerősít a Destiny mikrotranzakcióira az Activision Koreában

A Destiny 2-nek hamarosan megjelenik egy átdolgozott változata, ami csak Dél-Koreában lesz elérhető.

Az átdolgozott változat Destiny: Guardians néven fog futni és még idén ősszel meg fog jelenni – ezt egyébként a koreai eSport weboldal, a Naver Sports jelentette be. A mikrotranzakciók mostanság egyre több port kavarnak, de úgy látszik, hogy ez az Activision-t nem érdekli.

A koreai piacra más üzleti stratégiát választott a cég és az ottani piacon teljesen másféle mikrotranzakciókkal próbál bevételt szerezni – a szokásos cosmetic reward-okkal szemben itt a játékos valós játékmenetbeli előnnyel járó, magas szintű felszereléseket vásárolhatnak majd – mindezeket pedig egy teljesen új vendor fogja árulni.

A mikrotranzakciók mellett egyébként a koreai változat tartalmazni fogja a Destiny 2 összes eddig megjelent tartalmát, beleértve a Forsaken kiegészítőt is. Emellett PC-exkluzív lesz és koreai szervereken fut majd.

Mivel a játék bejelentésében tettek egy referenciát a Festival of the Lost eseményre (a játék Halloween-témájú eseménye), ezért a VG247 szerint valószínű, hogy a Destiny: Guardians októberben jelenik majd meg. Más források (az eredeti koreai link, illetve az Eurogamer is) szeptember 5-ei megjelenésről írnak.

Forrás: VG247

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu