Újabb megjelenési időszakot kapott a Call of Cthulhu – talán ez lesz az utolsó? [VIDEO]

A 2014 óta fejlesztés alatt álló Call of Cthulhu-ról (ismét?) tudjuk, mikor érkezik, de még nehezen hisszük el.

A Chaosium papír-ceruzás RPG-jéből készülő, és a Cyanide Studios fejlesztése alatt álló játékadaptációt már jó négy éve bejelentették, majd ezt megismételték 2016-ban úgy, hogy 2017-re tűzték ki a megjelenést. Ezt persze nem sikerült betartaniuk, mivel tavaly még áttolták „2018-ra” a rajtot. Most már időszakot is tehetünk az évszám mellé.

Az RPG-s, nyomozós játékmenetetet kínáló Call of Cthulhu Steam-oldala szerint 2018 őszén fog megjelenni PC-n, és mivel a Focus Home Interactive nem egy névtelen, sosem hallott kiadó, bízhatunk az Xbox One-os, PlayStation 4-s megjelenésben is az év vége felé.

Csak aztán ne tolják el megint „a jobb minőség” miatt. Ha túl közel jön ki a Red Dead Redemption 2-höz (ami október 26-án jön), akkor nagyon háttérbe kerülhet az 1924-ben játszódó történet, azt pedig senki sem szeretné! Az E3-as trailer alapján pedig főképp így vélekedünk…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu