A Ghost of Tsushimában lehetőség lesz az akció és a lopakodás között választani

Az új Sucker Punch játék azzal az ígérettel kecsegtet, hogy szabadon választhatjuk majd meg, hogyan teljesítjük annak a küldetéseit.

A Sucker Punch csapata szerint a Ghost of Tsushima-ban a játékosnak meglesz a szabadsága, hogy direkt konfrontáció/akció, vagy tiszta lopakodás által végezzen az ellenfeleivel. „… a játékoson múlik.” „Ez egy nyitott világú játék amiben te magad választod meg az utad… „… jól működik többféle játékstílussal is” – nyilatkozta Chris Zimmerman.

„Vannak rajongók, akik a tiszta szamuráj stílust kedvelik, míg vannak, akik szeretnek szellemekké válnak és nem akarják, hogy bárki is lássa őket”. A Ghost of Tsushima mindkét stílusban jól működik és  igyekszik majd bizonyos események által egyik stílusból a másikba terelni a játékosokat.

A Ghost of Tsushima kizárólag PlayStation 4-re jelenik majd meg.

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu