Darksiders III: nem tévedett a szivárgás, lássuk a gyűjtői kiadásokat [VIDEO]

A THQ Nordic letette a söröskorsót, bejelentette a játékot, majd visszament foci vb-t nézni.

Mivel az osztrák kiadó tényleg emiatt hagyta ki az E3-at (és a Gamescom preferálása is közrejátszott azért ebben…), a vicc azért itt is még ül. A megjelenési dátum kiszivárgása, amiről a hétvégén beszámoltunk, pedig csak arra késztette őket, hogy inkább megerősítik az egészet, és megfejelik a játék többféle kiadásának bejelentésével, hogy azért még egyszer szóba kerüljön a Darksiders III.

A digitális Deluxe és Blade & Whip kiadások jellemzését ezúttal nem ismételjük meg, hanem rögtön a két fizikai limitált kiadásba ugrunk, azok sokkal érdekesebbek. A 150 euróba (~48-49 ezer forint…) kerülő Collector’s Edition a játék lemeze mellett a soundtrack CD-t, egy 29 centis Fury (Düh) figurát, egy művészeti könyvet, és egy steelbookot tartalmaz mindezt egy speciális dobozban, a játékhoz pedig egy exkluzív páncél DLC-t kapunk, ami lecseréli Fury alap páncélzatát, ám ez kizárólag vizuális változást eredményez, így játékmenetbeli előnyt nem fog kínálni.

Az Apocalypse Edition 400 eurót kóstál majd (140 ezer forint kb…) ezeken túl egy 77×100 centis Darksiders III fali posztert, egy-egy, kb. 25 centis Vulgrim, War és Death figurát, egy kb. 5 centis amulett nyakláncot is kínál, és mindezt egy masszív, kb. 117 centis dobozban fogjuk megkapni, ha esetleg erre pályáznánk.

A Darksiders III, ami a két gyűjtői kiadás videója mellett az IGN First révén játékmenettel is támad, tényleg november 27-én fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu