Földönkívüli lesz a Far Cry 5, mégpedig napokon belül! [VIDEO]

Elveszünk a Marson.

A francia kiadó bejelentette, hogy a március végén megjelent Far Cry 5-höz a következő DLC, a Lost on Mars mikor fog kijönni. Ezzel egy időben a Far Cry Arcade-hez, a játékhoz tartozó pályaszerkesztőhöz is begurulnak a Mars-témájú tartalmak (Obliteratorrrr, Taser Phazer Annihilazer, Nerve Reaper, Grape Popper, Hellfire fegyverek többek között), amikkel új, sci-fi témájú pályákat is lehet csinálni, vagy a már létező szinteket lehet ezekkel felbővíteni.

„A Lost on Mars a franchise őrültségét átviszi Hope megyéből a vörös bolygóra. Nick Rye egy ellenséges bolygóra lett teleportálva, hogy barátját, Hurkot segítse, mivel a földönkívüliek a Föld inváziójára készülnek. Ez a kaland a játékosoknak új fegyverzetet kínál (pl. Blaster of Disaster, Hellfire, Morphinator), és új közlekedési módot is kínál a Space Jettel (jetpack). Az emberiség jövője a játék leghírhedtebb bérgyilkosán múlik. Ideje eltaposni pár bogarat!” – írja a sajtóközlemény.

A Far Cry 5 Lost on Mars DLC-je július 17-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re – önállóan 10 dollár/euró, kb. 3300 forint az ára. Az utolsó DLC, a Dead Living Zombies augusztusban követi, és hasonló módon a Far Cry Arcade is bővülni fog vele majd.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu