Fejlesztői videó érkezett a Dontnod nyomozós játékáról [VIDEO]

A Twin Mirror a Life is Strange fejlesztőinek új játéka, elég erős Heavy Rain beűtéssel.

A Dontnod új történetközpontú nyomozós játékát még az E3-mon leplezték le, az alapján pedig ki lehet jelenteni, hogy mind a Silent Hill-ből, mind a Heavy Rain-ből, The Evil Within-ből, Deadly Premonition-ből, és természetesen a Life is Strange-ből is ihletet merített a játék. Az új fejlesztői videónak hála végre többet megtudhatunk a játékmenetről Oskar Guilbert-nek, a stúdió CEO-jának köszönhetően.

Guilbert szerint ami igazán megkülönbözteti a Twin Mirror-t a hasonló projektektől, az az, hogy itt a nyomozás tényleg szerves részét képezi a játékmenetnek. Az pedig, hogy milyen lesz a történet, melyen a játékosok végighaladnak, teljes mértékben a saját döntéseiktől és a környezettel való interakciójuktól fog függenni, attól, hogy milyen emberekkel találkoznak, milyen döntéseket hoznak dialógusok terén. Ebből kifolyólag természetesen többféle végződés is elérhető lesz.

Egyébként Guilbert-et egy erősen David Cage-re hajazó jelleg öleli körül – a játék megjelenése után majd kiderül, hogy ez mennyire jó, vagy rossz számunkra. A játék Twitter adatlapja szerint a megjelenés 2019-ben várható.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu