Több kérdésre is válaszolt a Yakuza producere; lehet-e Binary Domain 2?

Daisuke Sato több kérdésre is válaszolt, így például a Binary Domain 2 esetleg megvalósulásáról is mondott pár gondolatot.

A francia Gameblog meginterjúvolta Satót, aki először is a Yakuza 0-2 lehetőségéről beszélt: ilyesmit jelenleg nem fejlesztenek, de ha lenne róla szó, akkor a fiatal Kiryu/Majima páros lenne ismételten főszerepben.

Lehet-e szó Yakuza-stílusú City Hunter spinoffokról? Sato szerint technikailag lehetséges, hiszen a történet Shinjukuban játszódik, de a két univerzumnak össze kellene kötődnie. A Fist of the North Star spinoffal (ami ősszel jön a nyugatra!) az volt a helyzet, hogy bár a FotNS egy posztapokaliptikus mangán alapul, a karakterek szintjén a hasonlóság miatt tudtak nagyot alkotni.

Yakuza, de nem PlayStationön? Sato beismerte: az 1&2 HD a Wii U-n (ez Japánban jött ki, a nyugaton nem) hatalmas bukás volt. Több platformra is fejlesztenének a nagyobb potenciális célközönség elérése érdekében, ám a Nintendo Switch nem lenne ideális platform a Yakuzának, és az emberek nem várnának ilyesmit. Az Xbox One viszont megfontolandó.

Binary Domain 2? „Én imádnám, ha egy folytatást készíthetnék. Ez a SEGÁn múlik, hogy ők csinálnák-e. Pusztán praktikusság és adminisztráció kérdése!”, válaszolta Sato. Visszatérhet-e Shun Akiyama? „Hmmm… Miért ne?” és végezetül egy spoileres kérdés, és itt be lehet zárni az ablakot előre azoknak, akik még nem játszották végig a Yakuza 6: The Song of Life-ot…

Tényleg ez a játék lenne Kazuma Kiryu történetének a vége? „Ő nem halott, és az nem jelenti azt, hogy teljesen el fog tűnni – egy nap még viszontláthatjuk őt.” Úgyhogy a SEGA gondolkodik több téren is, és ez nem hangzik jelenleg rosszul.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu