Nem a játékos forog a világ körül a Ghost of Tsushimában!

A Sucker Punch (Sly Cooper, inFAMOUS) megfordítaná az alapelképzelést. Kérdéses, hogy ez sikerülni fog-e nekik…

A legújabb, angol nyelvű GamesTM magazinból idéz a WCCFTech – Jason Correll, az első mongol invázió (1274) során játszódó PlayStation 4-exkluzív művészeti rendezője ezt nyilatkozta a Ghost of Tsushimáról: „Nagyratörő cél volt számunkra már a kezdetektől fogva az, hogy minden, amit meg tudunk mozdítani, mozogjon… de elértük! Körüljársz a játék világában, és azt fogod mondani, hogy „Istenem! minden mozog körülöttem!””

Tehát egy élő, lélegző világot hozhatott össze a Sucker Punch, amiben a japán környezet forog körülöttünk (persze nem szó szerint…), hanem fordítva. Ebből azért nem tudtuk még meg, hogy a mesterséges intelligencia is képes lesz-e dinamikus cselekedetekre, vagy reagálni a mozdulatainkra…

A Ghost of Tsushima a PlayStation 4 egyik utolsó nagy exkluzívja lehet 2019-ben.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu