Call of Duty: Black Ops IIII: részletek a bétákról

Több is lesz – a PlayStation 4-esek lesznek a kivételezettek.

Az Activision és a Treyarch közölte, hogy mikor kerülnek megrendezésre a béták. Ezek minden esetben este hét órakor kezdődnek és érnek véget!

  • PlayStation 4-exkluzív béta: augusztus 3. – augusztus 6.
  • PlayStation 4, Xbox One béta: augusztus 10. – augusztus 13.
  • PC béta korai hozzáférés: augusztus 10., este héttől (Battle.net szükséges a PC-s változathoz!)
  • PC nyílt béta: augusztus 11. – augusztus 13.

 

Minden résztvevő egy saját calling cardot kap, és aki kimaxolja a szintet a bétában, egy permanent unlock tokent kap a végleges játékban, hogy a Create-a-Classból valamit megnyithasson véglegesen magának. A Create-a-Classba visszatér a Pick 10 is, és a Gear egy új slot lesz, amivel a játékstílusunkat módosíthatjuk. A fegyverek is kapnak egyedi kiegészítőket.

A bétában hat pálya lesz, két specialist (Nomad és Prophet) visszatér, a játékmódok pedig az alábbiak lesznek: Team Deathmatch, Domination, Hardpoint, Search & Destroy, illetve az újonc Control. A Controlban két célpontot kell védenünk vagy megtámadnunk, és korlátozott számú életünk lesz – amelyik csapat először éri el a három pontot, nyer.

Ebből kimarad a Blackout, a Call of Duty: Black Ops IIII battle royale módja. Ez külön fog, szeptember folyamán érkezni bétaként. A Call of Duty: Black Ops IIII október 12-én fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu