Menu

Call of Duty: Black Ops IIII: részletek a bétákról

Több is lesz – a PlayStation 4-esek lesznek a kivételezettek.

Az Activision és a Treyarch közölte, hogy mikor kerülnek megrendezésre a béták. Ezek minden esetben este hét órakor kezdődnek és érnek véget!

  • PlayStation 4-exkluzív béta: augusztus 3. – augusztus 6.
  • PlayStation 4, Xbox One béta: augusztus 10. – augusztus 13.
  • PC béta korai hozzáférés: augusztus 10., este héttől (Battle.net szükséges a PC-s változathoz!)
  • PC nyílt béta: augusztus 11. – augusztus 13.

 

Minden résztvevő egy saját calling cardot kap, és aki kimaxolja a szintet a bétában, egy permanent unlock tokent kap a végleges játékban, hogy a Create-a-Classból valamit megnyithasson véglegesen magának. A Create-a-Classba visszatér a Pick 10 is, és a Gear egy új slot lesz, amivel a játékstílusunkat módosíthatjuk. A fegyverek is kapnak egyedi kiegészítőket.

A bétában hat pálya lesz, két specialist (Nomad és Prophet) visszatér, a játékmódok pedig az alábbiak lesznek: Team Deathmatch, Domination, Hardpoint, Search & Destroy, illetve az újonc Control. A Controlban két célpontot kell védenünk vagy megtámadnunk, és korlátozott számú életünk lesz – amelyik csapat először éri el a három pontot, nyer.

Ebből kimarad a Blackout, a Call of Duty: Black Ops IIII battle royale módja. Ez külön fog, szeptember folyamán érkezni bétaként. A Call of Duty: Black Ops IIII október 12-én fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu