Még a kezdők is haladhatnak a Sekiro: Shadows Die Twice-szal

Nem lesz kötelező „jónak” lenni a FromSoftware következő játékában – ezt Hidetaka Miyazaki, a játék rendezője állítja.

Miyazakival a PlayStation Blogon olvasható egy új interjú. Itt az olvasható, hogy az elénk állított kihívásokat többféleképpen megoldhatjuk, és a helyzeteket még a képességeink hiánya ellenére is túlélhetjük:

„Két fő dolog van a Sekiro csatáiban. Az egyik az, hogy a kardok mennyire erőszakosan csapódnak egymáshoz, a másik pedig, hogy képes leszel a vertikális (függőleges) és dinamikus mozgásra. Ez a dinamika a harcokban is jelen van. Sokféleképpen meg lehet közelíteni egy harcot – például lopakodással, esetleg a karod eszközeivel, vagy akár fentről lecsaphatsz az ellenfélre. A ninjaeszköztárad közül néhány előnyt is faraghat az ellenséged gyengeségéből. Esetleg csak simán lerohanhatod a kardoddal. Sok eltérő dolgot művelhetsz, ami a harcokban segíthet. A játék úgy terveztük meg, hogy még akkor is haladhatsz benne, ha nem vagy olyan jó. Kitalálhatod, hogy miként juthatsz tovább, és így okosan játszhatsz.”

Miyazaka a feltámadási rendszerről is beszélt: a ninják eltérőek a lovagoktól, hiszen ők akár egy hiba következtében is meghalhatnak (és a halált akár fegyverként is bevethetik így), hiszen kockázatvállalóbbak és sérülékenyebbek. Az, ha visszarohannánk a halálunk helyszínére, rontaná a játék tempóját. A feltámadások pedig nehezíteni fogják a csatákat, mivel a FromSoftware könnyebben padlóra küldhetnek bennünket így, és ugye nem lehet korlátlan számmal talpra ugrani a halál után.

A Sekiro: Shadows Die Twice 2019 elején érkezik az Activision kiadásában PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re.

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu