A közösségi médián is növekedett az idei E3

A Twitch és a Twitter is pozitív mérleggel zárt a 2017-es E3-hoz képest.

A VentureBeat beszámolt arról, hogy az Entertainment Software Association (ESA, az E3 mögött álló cég) közzétett néhány idei E3-as eredményt.

Így megtudtuk, hogy a rajongók az esemény során tizenöt millió tweetet hoztak össze, és az E3-as sajtóelőadásokat is összesen 4,4 millió megtekintéssel fejezték be. Az E3 Coliseum, amikor is nevesebb videojátékfejlesztők (mint például Hideo Kojima) beszélget másokkal, szintén korrekt erdményt mutathat fel a 3,4 milliós összmegtekintéssel, amit a Twitch, YouTube, Twitter, Mixer és Facebook Live ötöse hozott össze. Az E3-at világszerte összesen tizenkilenc nyelven, több mint tizenötezer cikkben hozta le a nyomtatott sajtó, ami hazánkban is évek óta lejtmenetben van.

Ezek korrekt számok, és nem lenne meglepő, ha 2019-ben, főleg akkor, ha a Sony és a Microsoft is esetleg bemutatja következő konzolját/termékét, ezek az adatok még magasabbak lennének…

Forrás: VentureBeat

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu