Battlefield V: megerősítésre kerüt, mikor jön a nylít béta!

A DICE itt is neki akar feszülni a Treyarchnak, akik a Call of Duty: Black Ops IIII-et viszik az Electronic Arts FPS-e ellen a piacra.

A Battlefield V zárt alfája véget ért, és a DICE közölte a tapasztalatait. A bajtárs felélesztése 2,5 másodperccel gyorsabb lesz, a Medic-féle feltámasztást még nem módosították. A feltámasztás utáni kb. egy másodperces mozdulatlanságot is kivették a fejlesztők, és még utánanéznek annak, hogy a felélesztő ikon később jelenik meg a kelleténél. A lőszer mennyisége többnyire megfelelő lett, de a csatába való belépéskor nekünk adott, illetve a lelőtt játékosoktól felszedett töltényszámot még balanszolni fogják. Az erősítésekbe is bele fog nyúlni a DICE: a zárt alfában látott Churchill tank és a V-1 rakéta közül az utóbbi a kérdéses – túl könnyen be lehetett szerezni, holott ezeknek a meccs vége felé kellene előkerülni. A hatókör, és a játékosok figyelmeztetése még módosításra kerülhet.

A Time To Kill (magyarul kb. Ideje gyilkolni, innentől TTK-ra rövidítve) megosztó feedbacket kapott. Egyesek szerint túl gyorsan lelőtték a játékosokat az ellenfeleik, mások szerint pedig tökéletesek lett „a konfliktusok”. Nem csak a fegyverek határozzák meg a TTK-t, hanem még például az is, hogy a játék milyen gyorsan enged reagálni arra, hogy lőnek ránk. A kamerarezgést (amikor eltalálnak minket) módosítani fogják, és belenéz a DICE abba is, hogy milyen gyorsan tudjuk megérteni, honnan lőnek ránk, és a kommunikáció témáját és körüljárják. Ezek után a fegyverek sebzését is finomhangolhatják. A TTK-t még befolyásolhatja a játékmód is (pl. a Breakthroughban egy irányból lőnek ránk általában, de a Conquestben egy terület védése során több helyről is tehetik ezt a másik csapat tagjai). A játékosok láthatósága, az új megfigyelő rendszer (amivel láthatóak lehetnek az ellenfeleink lokációja), illetve „egyéb változók” is finomhangolást igényelnek a tökéletes TTK érdekében.

A Battlefield V október 19-én fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, és a nyílt béta szeptember elején fog elstartolni.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu