Monster Hunter World: videón a Behemoth [VIDEO]

Az ázsiai régióban a Capcom és a Sony új bundle-t is kínálni fog a világszerte sikeresnek nevezhető játékkal.

A Monster Hunter World x Final Fantasy XIV kollaboráció, ami a Capcom játékában augusztus elsején fog elstartolni, játékmenet formájában is megmutatja a Behemothot, ami a Square Enix MMORPG-jéből tesz egy kis kitérőt. Bár japán nyelvű az egész (ami a Monster Hunter World 2018-as bajnokság döntőjéről lett rögzítve), szerintünk a lényeg a nyelv ismerete nélkül is megérthető.

A Sony Interactive Entertainment Japan Asia bejelentett egy új Monster Hunter World Value Packot, ami egy egészen korrekt ajánlat a japán játékosoknak. Ez a 32980 yenbe kerülő (~82 ezer forint) pakk ugyanis egy 500 gigás, fekete PlayStation 4 Slimet, egy szintén fekete wireless DualShock 4-et, egy lemezes Monster Hunter World alapkiadást, egy 64 oldalas, fűzött, 13,4×17 centis walkthrough kézikönyvet, egy egy hónapos PlayStation Plus előfizetést, egy monoaurális headsetet, egy tápkábelt, egy USB-kábelt és egy HDMI-kábelt tartalmaz. Egy bundle-ért ez igazán korrekt ár – a pakk július 26-án kerül a boltokba. A nyugati megjelenésre szerintünk semmi esély nincs.

A Capcom egy Best Price változatban, olcsósítva újra ki fogja adni a Monster Hunter Worldöt a hazai pályán. Az alap kiadás lemezes formátumban augusztus 2-ától lesz kapható 4990 yenért (~12500 forint, korrekt ár ez is), és ugyanennyire lesz csökkentve digitálisan is a játék, míg a digital deluxe verzió 5990 yen (~15 ezer forint, még mindig remek ajánlat) lesz. A kézikönyvvel együtt is meg lehet vásárolni lemezesen a Monster Hunter Worldöt – ez 5500 yen (~13700 forint) lesz.

A Monster Hunter World PC-s megjelenése augusztus 9-én lesz esedékes; PlayStation 4-re és Xbox One-ra már közel fél éve elérhető.

Forrás: GematsuGematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu