Menu

Jön a God of War 2?

A Sony Santa Monica csapata már most a következő játékához toboroz embereket, az általuk fellőtt hirdetés pedig eléggé árulkodó jellegű.

A God of War-ból több, mint 5 millió példány kelt el mindösszesen egy hónap alatt, így talán nem is annyira meglepő, hogy máris elkezdtek dolgozni a készítők a folytatáson. Legalábbis a fejlesztők hivatalos honlapjára fellőtt állásajánlat erre enged következtetni. Egy concept artist-ot keresnek, aki isteneket rajznolna és dizájnolna.

Minden jel arra utal, hogy a Sony Santa Monica már most azon gondolkodik, hogy folytassa a franchise-t ami új erőre kapott a PS4-es résznek hála. De persze nem vehetjük 100%-osan biztosra, hogy egy teljes értékű folytatáson dolgoznak, lehet, hogy mindösszesen egy történetet kibővítő kiegészítőről van szó az első részhetz.

Egy valami biztos: bármit is csináljon jelenleg a Santa Monica csapata, mi kíváncsiak leszünk rá, mert a God of War-ral valami elképesztően nagyot alkottak, amit minden játékosnak át kell élnie egyszer.

Forrás: JeuxVideo

 

 

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu