Jön a God of War 2?

A Sony Santa Monica csapata már most a következő játékához toboroz embereket, az általuk fellőtt hirdetés pedig eléggé árulkodó jellegű.

A God of War-ból több, mint 5 millió példány kelt el mindösszesen egy hónap alatt, így talán nem is annyira meglepő, hogy máris elkezdtek dolgozni a készítők a folytatáson. Legalábbis a fejlesztők hivatalos honlapjára fellőtt állásajánlat erre enged következtetni. Egy concept artist-ot keresnek, aki isteneket rajznolna és dizájnolna.

Minden jel arra utal, hogy a Sony Santa Monica már most azon gondolkodik, hogy folytassa a franchise-t ami új erőre kapott a PS4-es résznek hála. De persze nem vehetjük 100%-osan biztosra, hogy egy teljes értékű folytatáson dolgoznak, lehet, hogy mindösszesen egy történetet kibővítő kiegészítőről van szó az első részhetz.

Egy valami biztos: bármit is csináljon jelenleg a Santa Monica csapata, mi kíváncsiak leszünk rá, mert a God of War-ral valami elképesztően nagyot alkottak, amit minden játékosnak át kell élnie egyszer.

Forrás: JeuxVideo

 

 

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu