Menu

Tom Cruise és a Szikla szívesen zúzna együtt

MOZI HÍREK – Mi történne, ha napjaink két legnagyobb akciósztárja összeállna, és közösen készítene filmet? Minden bizonnyal adrenalin- és tesztoszteron-túltengés következne be, és felpörögne tőle a közönség, amire lassan fel is készülhetünk, mert Tom Cruise és Dwayne Johnson egyhangúlag odanyilatkozott, hogy szívesen harcolnának egymás oldalán. Tekintve, hogy Hollywood két legjövedelmezőbb színészéről van szó – Johnson pont most lett a legtöbbet kereső hollywoodi sztár a Forbes magazin listáján –, a producerek is biztosan felkapták már a fejüket.

A dolog úgy pattant ki, hogy az Entertainment Weekly Canada megkérdezte Tom Cruise-t, szívesen szerepelne-e együtt Johnsonnal, amire rögtön érkezett a tömör válasz, hogy naná. Aztán bővebben: „Abszolút benne vagyok. Jó móka lenne.”

A Szikla sem volt rest, rögtön válaszolt is Twitteren: „Haha, figyuzzál, haver… a móka brutálisan enyhe kifejezés. Ha majd együtt harcolunk, ámulni fog a világ. Össze fogjuk hozni. De most a Mission: Impossible – Utóhatásra gyúrok.”

Mint láthatjuk, Johnson udvarias gesztussal honorálta Cruise pozitív reakcióját, amennyiben a kollégája új filmjét népszerűsítette a több milliós követői tábora számára. Lehet, hogy ez egy szép barátság kezdete?

Dwayne Szikla Johnsont most a Felhőkarcoló című akcióthrillerben láthatjuk a mozikban, Tom Cruise pedig hamarosan érkezik a Mission: Impossible – Utóhatás főszerepében, amely az alkotók szándéka szerint a két évtizedes múltra visszatekintő sorozat megkoronázása.

(Mission: Impossible – Fallout – hazai bemutató: 2018. augusztus 2.)

FORRÁS: UIP Dunafilm

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu