Spider-Man: nem ússzuk meg limitált konzol nélkül (sem) [VIDEO]

Egy halom újdonság került bejelentésre a San Diego Comic-Conon.

A sztoritrailerben Silver Sable először látható és Norman Osborn először hallható – Osborn az előbbi karaktert és annak szervezetét béreli fel New York rendben tartása érdekében, hogy a polgármesteri kampánya sikeres legyen és újraválasszák, ám így Pókember is „útban lesz”. Persze Peter Parker nem lesz egyedül, így Mary Jane Watson és Miles Morales is segítségére lesz (sőt, irányítható karakterek lesznek).

Megtudtuk, hogy mi a harmadik előrendelői Pókkosztüm is: a Velocity Suitot Adi Granov, egy neves képregényművész és karakterdizájner tervezte. Ezt is, ahogy a másik két bónuszt (Spider-Punk, Iron Spider) is meg lehet szerezni simán úgy is, ha játszunk.

A Spider-Man PlayStation 4-exkluzív lévén nem csoda, hogy limitált konzolokat is kapni fog. Nem véletlen a többes szám: Európában ugyanis nem csak a PlayStation 4 Pro kerül „pókosításra”, hanem a PlayStation 4 Slim is, ami egy 1 TB-s konzolt, egy hozzá illő DualShock 4-et, egy Spider-Man lemezt és a The City That Never Sleeps DLC-t tartalmazza. Európa-szerte (errefelé persze nem…) lesz alap, fekete 500GB/1TB-s Spider-Man bundle-k is egy/két DualShock 4-gyel és a játék lemezével is.

De nem ez a nagy szám, hanem a PlayStation 4 Pro variáns! Ez a pakk, ami a konzol mellett egy szintén piros DualShock 4-et, a játék lemezét és „digitális tartalmakat” tartalmaz, Amerikában 400 dollár lesz, így errefelé 400 euróba kellene kerülnie, de általában megdrágább, és 450 eurónyi forintot, tehát úgy 145-150 ezer forintot kell majd fizetni érte. Az összes PlayStation 4 bundle/limitált kiadás amúgy egy napon fog a játékkal megjelenni.

A Spider-Man szeptember 7-én érkezik, kizárólag PlayStation 4-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu