Képregényes folytatást kap a Life is Strange!

Igen, ez nem elírás: az első Life is Strange története képregényben fog folytatódni!

A márciusi Square Enix/Titan Comics minisorozat-bejelentés után a páros megerősítette, hogy kik állnak a képregények mögött: a széria írója Emma Vieceli, a rajzolója Claudia Leonardi, a színezője Andrea Izzo lesz, és az első szám borítóját Manda Schank fogja összehozni. (A lenti kép Leonarditól is már tetszetős.)

A képregényekben Max Caulfield és Chloe Price történetét láthatjuk, miután visszatérnek Arcadia Baybe. Vieceli szerint amit alkotnak, az csak egy lehetőség a sok közül, de így akár ténylegesen a játék folytatásának is nevezhetjük a Life is Strangeképregényeket, hiszen így a kisvárost áldozták fel a viharban, nem pedig Chloe-t.

Az első szám novemberben fog megjelenni, és a sorozat négy részes lesz. Így talán 2018 végére mind a négy megjelenhet heti megjelenéssel, de ha nem, akkor is öröm látni, hogy miközben a Dontnod a Life is Strange 2-vel egy új karakterstábot fog összehozni, az első rész két főszereplőjét viszontláthatjuk egy másik médiumban.

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu