Raiders of the Broken Planetből Spacelords: lesznek változások dögivel! [VIDEO]

A MercurySteam játéka átalakítja TPS-ét, és ezzel több játékos számára is elérhetővé teszi azt.

A spanyolok augusztus 23-án váltják át a játék nevét Raiders of the Broken Planetről Spacelordsra, amivel egy időben free-to-play is lesz. Sőt, ugyanezen a napon érkezik a játék negyedik kampánya, a Council Apocalypse is – ez négy új küldetést, illetve egy új, felbérelhető karaktert, Valeriát is magával hoz.

A MercurySteam szerint a váltással „egy új játékot hoznak össze a Raiders of the Broken Planet alapjain egy nagy, új sci-fi univerzumban”. Nem jött be nekik a kampányonkénti tíz dolláros árazás, tehát echte megbukott az eredeti elképzelésük… viszont azt ígérték, hogy akik vásároltak az eddigi három kampányból, „exkluzív, csúcsminőségű, másnak nem elérhető játéktartalmakat” kapnak. Nos, csak nem tudjuk, hogy mit…

„Úgy éreztük, hogy a Raiders csak a Broken Planet egy oldalára, a Raiderekére koncentrált… holott az egész az Alephről, a Broken Planet rejtélyes anyagáról szól, és ezt mindenki, így a Raidereken túl az Antagonisták is szeretnék megszerezni, a megtámadó emberi frakciókról nem is beszélve. Mindenki tudja, hogy akié az Aleph, az lesz a Spacelord, az űr uralkodója. Az új brand nem módosítja a háttértörténetet, sőt, éppen ellenkezőleg, inkább mindenre ki akar térni,” mondja Enric Álvarez, a játék rendezője.

Július 23-ától a heti ingyenes küldetés helyett naponta cserélik ezt, és jóval kevesebb aranyért lehet bérelni a küldetéseket is a névcsere előtt. A Raiders of the Broken Planet tavaly szeptemberben startolt el PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n – a névcsere, amivel nem lesznek lootboxok (bevallottan nem szeretik a fejlesztők), ezen nem fog változtatni, és az eddigi cuccaink is megmaradnak. Később nem kizárt egy Nintendo Switch port sem!

Forrás: DualShockers, DualShockers, DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu