The Cycle: új reménység a Spec Ops: The Line fejlesztőitől! [VIDEO]

Úgy tűnik, hogy nem nagyon ártott a Yagernek az, hogy a Deep Silver kirúgta őket a Dead Island 2 fejlesztéséből.

Egy match-alapú FPS-t jelentettek ugyanis be, amiben a kiszabott harminc percünk alatt szerződéseket kell teljesítenünk Fortuna III-on, amit az emberek a földönkívüliektől távol szeretnének tartani. A szerződésekből kapott pénzből olyan felszerelést veszünk a feketepiacon, amilyet akarunk, így akár egy jetpacket is a hátunkra pakolhatunk, a kezeink közé pedig egy lézerágyút is tehetünk. (Valakik túl sokat Destiny-ztek, vagy tán az Anthem hatott a német fejlesztőkre…?)

Az érdekesség, hogy a kérdezz-felelekükben már azt írták, hogy 20 percig tart egy mérkőzés. Mindegy, biztos a hőguta – mindenesetre a játék zárt alfája néhány héten belül elindul, és benne 20 játékos és egy raklap földönkívüli mérkőzhet meg egymással (vagy együtt?), és ezt megspékelik a Fortuna III „cuki vadvilágával”. (Komolyan hőgutája van a Yagernek, mondjuk!) A játék prototípusa tavaly készült el, és először PC-n lesz az év végén az early access megjelenés – később konzolokon is (itt nem tisztázták, min… Switch?) fel fog bukkanni az angol/német, később orosz és kínai nyelvet támogató The Cycle, amit „kompetitív küldetésteljesítőnek” is elneveztek a fejlesztők.

A játék fícsőrjei között még megemlítendőek a viharok (ha túl sokáig maradunk kinn, a bolygón ragadunk), a szövetségkötés (persze az egyik játékos gyorsan hátbalőheti a másikat…), a kraftolás, és persze a testreszabás is.

A játék bolygója tetszik – lehet, hogy a Yager valami jón dolgozik… úgyhogy irány regelni a zárt alfára.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu