Sokat tanult a Devil May Cry 5 rendezője a DMC-től!

Bizony – Matt Walker, a Devil May Cry 5 producere azt állítja, hogy Hideaki Itsuno (a DMC 5 rendezője) a Ninja Theory DmC: Devil May Cry-ától sokat tanult.

A VG247-nek adott interjújában Matt Walker, a Ninja Theory producere ezt nyilatkozta a már a Microsoft alá tartozó Ninja Theory/DmC párosról: „A Devil May Cry 5 egyértelműen a rajongóknak szól – több mint tíz éven keresztül hallottuk a rajongóktól, hogy a DMC4 történetének folytatását szeretnék, de ez nem jelenti azt, hogy elhanyagoljuk a Ninja Theory-t vagy a DmC: Devil May Cry-t. Mi mind imádjuk a DmC-t! Hidetaki Itsuno, a Devil May Cry 5 rendezője tisztán kifejezte, hogy számára a DmC ugyanolyan fontos mint a többi cím a franchise-ban, és így ugyanúgy büszke erre a játékra is. Sokat tanultunk a Ninja Theory-tól, és reméljük, hogy számukra is kedvezett [a fejlesztés]. Itsuno többször is elmondta a beszélgetéseink során, hogy átvette azt, amit a DmC-n való munkájából tanult, és ezt a tudást felhasználta a DMC5-höz. Szerintem elvárhatod, hogy a DMC5 kibővítse az első négy rész harci filozófiáját. Itsuno mindent megtesz, hogy az abszolút legjobb akciójátékot összehozza, szóval fel fogja használni a saját és a csapata tapasztalatát a cél elérése érdekében.”

Kitért arra is, hogy Dante, aki elég hosszú hajú volt az E3-as bejelentő trailerben, hajvágáson eshet át: „Sajnos sokat nem árulhatok még el Dantéról, de biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog a Devil May Cry 5-ben. Abban a bizonyos motorozós jelenetben nem hasznos a haja, de talán tanulhat belőle és olyat tehet, amivel a motorozás kezelhetőbb lehet neki.”

A Devil May Cry 5 jövő év elején jön a PlayStation 4/Xbox One/PC hármasra.

Forrás: WCCFTech, VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu