Control: fejlesztői napló II – a játékmenet [VIDEO]

A finn Remedy Entertainment (akik korábban többek között a Max Payne első két részét, illetve az Alan Wake-et fejlesztették) újabb fejlesztői naplóval rukkolt elő az E3-on bejelentett Controlból.

Az Alan Wake és a Quantum Break után a csapat egy teljesen más megközelítéssel akarja előadni a játék narratíváját, amivel a játékmenet is más irányzékba kerülhet. (Már amúgy is alapból ez a helyzet, ugyanis a főszereplő, Jesse Faden emberfeletti képeségekkel rendelkezik.)

A játék non-lineáris lesz. Adott lesz a The Oldest House nevű Bureau-főhadiszállás, és itt el lesz szórva egy rakat kihívás, rejtély és titok, ami a játékosokra fog várni, így pedig a zártabb terület ellenére is lesznek izgalmas dolgok, amiket a finn kollégák el fognak dugni előlünk. Most nem lesz annyira filmszerű sem a játék (ez azért főképp a Quantum Breakben volt erős). Vesszen a Hiss (másvilági lények, akik megtámadtak minket).

A Control jövőre fog megjelenni PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n.

Forrás: GamingBolt

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu