Egy játékos 3 millió forintnak megfelelő összeget költött el a Fifa Ultimate Teamben

Egy 32 éves férfi több, mint 10.000 dollárt költött el az említett játékmódon belül az elmúlt két évben.

Egy brit származású amatőr játékos az EA Sports adatvédelmi törvényét használta, hogy áttekinthesse a saját profilján eddig megejtett tranzakciókat, mely alapján észrevette, hogy több, mint 10000 dollárt (közel 3 millió forintot) költött el a játékra az elmúlt két évben. Az illető ezt követően felkereste a Eurogamer csapatát, hogy megossza velük a történetét.

A játékos elmagyarázta, hogy a GDPR-t (az említett adatvédelmi törvényt) használva szembesült azzal, hogy mennyi pénzt költött a FIFA 17-en és a FIFA 18-on keresztül az Ultimate Team nevű játékmódra. Valójában csak annyit akart megnézni, hogy az EA-nek milyen adatai vannak róla, így eléggé meglepődött, amikor ezt a rengeteg elköltött pénzt látta.

Több, mint 100 odalnyi PDF fájlt, audiofájlokat és telefonhívásokat kapott az EA support team-jétől, miután kérelmezte, hogy megnézhesse a saját adatait. Egyébként az pénz nagy része főként a speciális eventek folytán ment el Ultimate Team kártyákra.

Az EA egyébként bejelentette, hogy a vásárlások áláthatóbbak lesznek a FIFA 19-ben és jobban fognak igazodni az új európai szabályozásokhoz.

Forrás: 3DJuegos

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu