Battlefield V: tanult az Electronic Arts a Star Wars: Battlefront II hibáiból

Hosszú távra tervez ezzel a játékkal a kiadó.

Andrew Wilson és Blake Jörgensen, az Electronic Arts vezérigazgatója és pénzügyi főnöke a Battlefield V-ről is beszélt a cég legutóbbi pénzügyi értekezletén. Wilson elmondta, hogy tanultak a Star Wars: Battlefront II hibáiból, ami főleg a fejlődési rendszerre és a monetizációra vonatkozik. A céljuk most az lesz, hogy a DICE egy lenyűgöző, teljes értékű játékot adjon ki egy egyjátékos kampánnyal, új fejlődési rendszerrel, továbbá hagyományos, illetve új, innovatív multiplayer módokkal, amikhez később ugye a battle royale is csatlakozni fog.

Wilson szerint a játékosok elvárják, hogy hónapokig, évekig játszhassanak a Battlefield V-tel, és emiatt az Electronic Artsnak egy hosszú távú terve van vele, így az új tartalmak és játékmódok idővel be fognak kerülni a második világháborús Battlefieldbe. Ez ugyebár echte Games-as-a-Service, azaz játék-mint-szolgáltatás üzleti modell…

Persze mi kíváncsiak vagyunk erre a bizonyos új fejlődési rendszerre. Ha szerencsések vagyunk, a kb. két hét múlva elstartoló Gamescomon erről hallani fogunk. A Battlefield V október 19-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu