Anthem: újabb Twitter-infóbomba

Mark Darrah, az Anthem felelős producere a Twitteren újabb kérdésekre válaszolt a következő BioWare-játékkal kapcsolatban.

Darrah érdeklődne a négynél több játékost igénylő PvE iránt, de ne számítsunk arra, hogy a megjelenéskor ez az Anthem része lesz. A Javelineket (az exoruhákat) nem meghatározott sorrendben nyitjuk meg, és a harcok során az életerőnk nem regenerálódik – ahhoz bizony tárgyakat kell felvenni/használni -, csak a pajzsunk fogja ezt tenni!

Az endgame, a játék vége felé felbukkanó küldetések/tartalom során eltérő dolgokat kell tenni a megfelelő eredményért, és a küldetések végén a teljesítményünket ki fogja írni az Anthem, amiben mesterlövészkedhetünk is, ugyanis célzókás fegyvereket is pakolhatunk a loadoutunkba. Viszont hiába változtatjuk kozmetikusan meg a karakterünket, ugyanúgy fogunk sebződni – a hitboxunk nem fog megváltozni.

Az Electronic Arts pénzügyi értekezletén Andrew Wilson, a cég vezérigazgatója pedig elárulta, hogy az EA Play során kiállított demóra sokszor sorokban vártak a kíváncsi emberek, és a rajongók is alig várják a játékot és a vele kapcsolatos új információkat.

Majd meglátjuk, hogy tényleg jó lesz-e az Anthem, ami február 22-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. A megjelenés előtt lesz egy béta is valamikor.

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu