A Forza Horizon 3 fejlesztői nyitott világú RPG-hez toboroznak

A Playground Games neves stúdiókból toboroz magának tehetséges embereket az új játékuk fejlesztéséhez.

Már múlt évben volt arról szó, hogy a Playground nyit egy új stúdiót, aminek a feladata egy új, nyitott világú AAA szerepjáték megalkotása lesz. Számos pletyka és utalás volt már azzal kapcsolatosan, hogy ez elvileg a hőn szeretett Fable széria egy új részét takarhatja, és bár nem kerültünk most közelebb a megoldáshoz, azt azért biztosra vehetjük, hogy a Playgroundnak nagyon tehetséges embereket sikerült most megszereznie.

A GameIndustry.biz értesülései szerint ugyanis a Playground az új stúdióját olyan emberekkel tölti fel, akik többek között a BioWare-nál, a Rocksteady Games-nél, a Guerilla Games-nél, a Ninja Theorynál, valamint az EA Motive-nál dolgoztak Néhány embert pedig már korábban megszereztek a Metal Gear Solid csapatából és a Rockstar Games-től.

Gavin Raeburn, a Playground stúdió direktora a következőképpen nyilatkozott a toborzásokkal kapcsolatban:

„Nagyon elégedett vagyok a csapat minőségével, amit mi a Playgroundnál építünk. Továbbra is vonzzuk be az elsőosztályú tehetségeket a világ minden pontjáról hála az izgalmas projektjeinknek és a csapatunk szenvedélyének. Ez egy fantasztikus indulás egy második stúdió számára és alig várom, hogy az elkövetkező hónapokban a csapat csak még tovább nőjön.”

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu