Jön a Digimon Survive nyugatra is 2019-ben

A Bandai Namco bejelentette, hogy Japánon kívül a nyugati országokba is ellátogat a játék.

Japánban a Digimon Survive csupán PlayStation 4-re és Switch-re fog megjelenni, Amerikában és Európában azonban PC-n és Xbox One-on is tiszteletét teszi majd a sorozat.

A Bandai Namco közben közzétette a játék hivatalos szinopszisát is, amit itt olvasható:

„A Digimon 20 évfordulójának megünneplése alkalmából A Digimon Survive bemutat számodra egy vadiúj kalandot egy misztikus világban, Uichi Ukumo által megalkotott karakterekkel és az elismert Tomoki Misyoshi zenéjével.

A Digimon Survive egy csapat tinédzserre fókuszál, akiket Takuma Momozuka vezet és akik elvesznek egy iskolai sátorozáson, majd pedig egy különös új világba kerülnek amely tele van szörnyekkel és veszéllyel.

Ahogy felveszik a harcot, hogy haza tudjanak érni, nehéz döntéseket kell meghozniuk az animált világban és halálos csatákat kell megvívniuk. A játékos által hozott döntések a játék alatt pedig hatással lesznek a melléjük szegődő szörnyek képességeire és a befejezésre is. A csatákat 2D-ben vívhatod meg, egy klasszikusabb SRPG stílusban.

Később további információk várhatóak a játékról.”

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu