F1 2018: miben újít a tavalyihoz képest? [VIDEO]

Az idei évben sem maradunk F1-játékadaptáció nélkül.

A Codemasters már jó egy évtizede birtokolja a múlt hétvégén a Hungaroringen megfordult Formula-1 licenszét, és a 2018-as változatban szeretnének több dologban is újítani, amit itt-ott már láttunk is a legújabb trailerben.

A sajtó szerepet fog kapni: interjúink során időben kell válaszolni kérdésekre, hogy aztán Showman vagy Sportsman szerepben tündököljünk. A karakteralkotásban számunkra feltűnt a tavaly F1 eSport-bajnok Brendon Leigh is, és megadhatjuk egy rakat opció közül, hogy a mérnökünk milyen kódnéven hívjon minket a visszatérő Hockenheimben és az újonc Paul Ricardon is.

A csapatokhoz való leszerződés is új folyamatot kapott – itt szerepet kap a mi értékünk, a szerződés értéke, és a felénk kifejezett tisztelet mértéke is (ez az amatőr és a veterán közötti skálán mozog). Be lehet állítani, hogy ki legyen a riválisunk, aztán a dobogón az tűnt fel, hogy az animáció mintha ismétlődne a tavalyiból. A csapatok autóinak fejlesztése pedig eltérő egymástól, az alkatrészeket adaptálni kell a szabályokhoz.

Nyolc új retró autóval bővül a 2017-ből átemelt lista: 2009 Brawn BGP001, 2003 Williams FW25, 1976 Ferrari 312 T2, 1972 Team Lotus 72D, 1976 McLaren M23-D, 1978 Team Lotus 79, 1979 Ferrari 312 T4, 1982 McLaren MP4/1B.

A videó vége felé új felfüggesztés- és kasztnifizikát ígérnek, amiket valódi F1-es fizikai adatokkal támasztottak alá, illetve a gumi hőmérséklete is részletesebb lesz a tavalyi F1 játékhoz képest. Multiban pedig rangot kapunk szintlépésekkel és biztonsági értékeléssel – ha Pastor Maldonado vagyunk, ezt a többiek a verseny előtt tudni fogják.

Az F1 2018 augusztus 24-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: DualShockers

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu