Middle-Earth: Shadow of War Definitive Edition érkezik, tartalmazza az összes DLC-t!

Miután a Middle-Earth: Shadow of War kivágta a monetizációs, lootboxos játékrészt az ablakon, a Warner újra kiadja egyben a teljes játékot.

A Monolith Productions játéka nemrég szabadult meg a monetizációtól (azaz a Markettől), így nem csoda, hogy ebből a játékból nemsokára itt lesz a Definitive Edition, ami az alapjáték mellett mind a négy kiegészítőt (Slaughter Tribe, Outlaw Tribe, Blade of Galadriel, Desolation of Mordor) tartalmazni fogja. Az epilógust is kiegyenesítették (ez korábban Shadow Wars névre hallgatott), szóval ki is lehetne mondani: most lett olyan a játék, aminek talán lennie kellett volna tavaly ősszel…

Az ellenfelünk kapitányának szintkorlátja 85-re emelték, míg a követőink 80-on maxolnak ki, két új nehézségi szint jött (Brutal, Gravewalker), a részletes statisztikánkhoz is hozzáférhetünk, és a Friendly módban rákereshetünk más játékosokra, hogy kihívjuk őket.

A Middle-Earth: Shadow of War Definitive Edition Európában augusztus 31-én (a tengerentúl 28-án) érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re 60 dollár/eurós, így errefelé kb. 20 ezer forintos áron. Ha eddig kimaradt volna a Shadow of Mordor folytatása, most megérhet egy próbát, igaz, talán korrektebb lenne valamelyest olcsóbban kínálni…

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu