Shadow of the Tomb Raider: sírkamratúrán jártunk [VIDEO]

Mivel magában a játék címében is ott van a sírkamra szó angolul, egyszerűen kihagyhatatlanok a sírkamrák Lara Croft kalandjaiból – még a 2003-as, finoman szólva is botrányosan gyenge Angel of Darknessben is volt egy!

A Square Enix és az Eidos Montreal mostanában rövidebb videókkal jelentkezik a Shadow of the Tomb Raiderből – ne feledjünk, a legutóbbi, ami a veszélyesebb helyeken való átjutásra koncentrált, alig volt több fél percnél. Nos, most is hasonló a helyzet, úgyhogy sok játékmenetre ezúttal se számítsunk.

Igaz, a videó leírása azért valamelyest izgalmasnak hangzik: „Merülj el a Shadow of the Tomb Raider rémisztő sírkamráiban. A halálos csapdák és a brutális puzzle-k során Larának a legsötétebb óráján kell kitartania.” (Itt használhattak volna többes számot, órákat, de nem így tettek… érdekes.)

A Shadow of the Tomb Raider, amivel a 2013-ban elstartolt Lara Croft reboot trilógiája véget ér, szeptember 14-én (a Deluxe Editionösöknek pedig 12-én) fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu