Menu

A The Walking Dead egyik karaktere is ellátogat a Tekken 7 második évadába [VIDEO]

Bejelentették a Tekken 7 második évadát egy előzetes keretében, a Bandai Namco-nak hála pedig megtudtunk egy-két dolgot a játék jövőjét illetően.

Az EVO 2018 nevezetű rendezvény folyamán jelentette be a Bandai Namco a Tekken 7 második évadát, amely olyan karakterekkel erősít majd, mint Anna Williams, Lei Wulong, valamint a népszerű The Walking Dead szériából Negan, ami elég nagy meglepetés volt a játékosok számára. Túl sokat viszont még nem tudom róla, úgyhogy várnunk kell a további infókra.

Lei-ről és Annaról viszont már kicsivel többet láttunk, mindkettejük karaktere meg fog újulni kicsit a korábban látottakhoz képest, legalábbis vizuális téren biztosan. Nina például ezúttal egy esküvői ruhát fog kapni, de Anna is változáskokon megy keresztül Emellett pedig még van három másik karakter is, akiknek egyelőre a Bandai Namco még nem fedte fel a kilétét.

A Tekken 7 2017 júniusában jelent meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra és a közeljövőben új információk várhatóak a játékkal kapcsolatos friss eseményekkel és az új karakterekkel kapcsolatban.

Forrás: 3DJuegos

 

Spread the love

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu