Henry Cavill szívesen eljátszaná Geraltot a The Witcher sorozatban

MOZI HÍREK – „Igen, ez egy nagyszerű szerep lenne.”

Henry Cavill a napokban az amerikai IGN vendége volt, ahol videós formában az oldal olvasóinak kommentjeire reagált. Eléggé nyilvánvalóvá vált, hogy Cavill is elég nagy gamer, így felmerült az a kérdés is, hogy mi a véleménye a The Witcher univerzumról és hogy szerepelne-e a sorozatban.

Cavill nagy rajongója mind a játékoknak, a The Witcher III-mat nemrég vitte végig másodjára, emellett pedig a széria könyvei iránt is hasonló lelkesedést tanúsít, szerinte ugyanis Andrzej Sapkowksi könyvei elképesztőek.

Arra a kérdésre pedig, hogy örülne-e neki, ha ő játszhatná el Geralt szereplét a Netflix The Witcheren alapuló sorozatában, a következőt válaszolta: „Abszolút. Igen, nagyszerű szerep lenne.”

A The Witcher sorozatot egyébként még 2017 májusában jelentették be és jelenleg is dolgoznak rajta. Ha pedig már a hírességeknél tartunk, érdekesség még, hogy Mark Hamill is jelezte már, hogy szívesen szerepelne az említett adaptációban.

 

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu