Fallout 76 – Új információk a bétáról, a játék nem fog megjelenni Steamen

Nemrég közzétette a Bethesda a Fallout 76 FAQ (kérdezz-felelek) oldalát, melyből kiderült néhány érdekesség a játékról.

Nincs sok idő már hátra a Fallout 76 megjelenéséig, ugyanis a tervek szerint november 14-én fog megjelenni. Ebből kifolyólag a béta időpontja is egyre közelebb van, most pedig a Bethesda ezzel kapcsolatban osztott meg pár érdekes részletet.

A játékhoz kiadott hivatalos FAQ-ból például kiderült, hogy a béta nem lesz NDA alatt, azaz szabad lesz streamelni, képeket posztolni és videókat gyártani belőle. Mi több, amiket a bétában elérnek majd tartalmakat a játékosok, azokat átvihetik a teljes játékba is, ami kétségtelenül szimpatikus húzás a fejlesztők részéről – lényegében maga a béta már alapból a teljes játékot tartalmazza egyébként.

Ami viszont kicsit szomorú hír lehet sokak számára, az az, hogy a Fallout 76 PC-s változata (a bétát és a teljes játékot is beleértve) csak és kizárólag a Bethesda.net hálózatán keresztül lesz elérhető, Steames megjelenésre tehát ne is számítsunk. Ez egyébként a PCGamer és a Bethesda között történt üzenetváltásból derült ki.

A béta megjelenése októberre várható

Forrás: WCCFTech 1, WCCFTech 2

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu