Fallout 76: egy veterán felelős a soundtrackért! Hazai érintettség is van!

Már 2001-ben, a Fallout: Brotherhood of Steelben is hallhattuk az illető dallamait.

Inon Zur, akit BAFTA-díjra is jelölték már a Fallout 3-hoz írt soundtrackjével, egy veterán a szakmában. Baldur’s Gate II: Throne of Bhaal, Icewind Dale II, Crysis, Prince of Persia, Dragon Age: Origins, Dragon’s Dogma – és ez csak néhány játék a munkásságából. Sok helyen megfordult már, és az egyik „otthonának” nevezhető Fallout franchise-ban is újra jelen lesz (ahol ugye már a Brotherhood of Steel óta felelős a zenéért).

Ezt a Varietynek erősítette meg a zeneszerző, aki elmondta, hogy Todd Howard (a Fallout rendezője) és Mark Lampert (az audiórendező) párosával együttműködve egy „kifinomult, érzelemmel teli soundtracket” hozott össze, amivel „a játékost egy teljesen új utazásra magával viheti”. Amúgy a hazai kapcsolat ott ugrik be, hogy a Lyris String Quarter mellett a Budapest Film Orchestra munkásságát is igénybe vette!

„Az ő munkássága segít az ismerős Fallout hangzásban, amit továbbfarag, továbbfejleszt, hogy egyedi legyen a Fallout 76: az együttműködés az újraépítésért, a jövőbe tekintés, és a drámai nyugat-virginiai környezet irányába vitte el a hangzást. Alig várjuk, hogy mindenki élvezhesse a zenét és a játék világát úgy, ahogy a játék fejlesztése során mi is tettük,” mondta Lampert.

A Fallout 76 bétája októberben jön (először Xbox One-ra, majd PlayStation 4-re és PC-re), a megjelenési dátum pedig november 14-ére esik mind a három platformon.

Forrás: GameSpot

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu