Konzolokra is készül a Deathgarden! [VIDEO]

A többek között az épp a PlayStation Plus ingyenes kínálatában levő Dead By Daylightot fejlesztő Behaviour Interactive korrekt megközelítéssel készíti az új játékát.

A Deathgarden ugyanis először Steam Early Accessben fog elindulni augusztus 14-én, 30 dolláros (~9600 forintos) áron, de ezzel egy időben augusztus 21-éig ingyenesen játszható lesz. (Akik pedig az alfában vagy a bétában részt vettek, már most is játszhatnak.) A korai hozzáférésben elért eredményeink átemelésre kerülnek a teljes játékba, ami valamikor 2019 elején lesz esedékes. Az előrendelők automatikusan az 50 dolláros Digital Deluxe változatot kapják, amivel egyedi Origin kozmetikai extrákat, a játék soundtrackjét, és egy digitális művészi könyvet kapnak a játék mellé.

Az Early Access megjelenéssel a Deathgarden maga is bővül: jön egy új játékmód (Gather and Deliver), belép az éjszakai napszak és a fő hub is (Locker Room), a fejlődés és a testreszabás is elérhetővé válik, továbbá a Hunternek egy új képesség és két plusz fegyver, a Runnernek pedig két új perk jön.

A Deathgarden PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re is 2019 elején fog megjelenni.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu